Mi a véleményetek a Belkin Wemo Light Switch kapcsolórol?
Figyelt kérdés
pontosabban mi is ez?a vilag barmely pontjarol kepes vagyok le s felkapcsolni a villanyt a lakasomba ha veszek egy ilyet?ugyan olyan mint egy manualis kapcsolo?csak ez kapcsolodik a wifire s televonrol is vezerelhetem?2015. dec. 21. 22:49
1/1 anonim válasza:
Nekem még nem volt ilyenem, de most gondolkozok, hogy lehet veszek.
Majdnem igen szerintem minden kérdésedre a válasz, kiveve hogyha a fali kapcsolóval kapcsolod le akkor nem fogod tudni okostelefonnal visszakapcsolni, mert egyszerűen nem kap áramot. Úgyhogy lehet arra leszel "szorulva" hogy mindig mobillal kapcsolgasd le meg föl, hogy elkerülhesd azt a frusztrációt, hogy akarnád wifin keresztül irányítani de "a francba, már megint a falon kapcsoltam le!".
Ha valakinek volt már ilyenje kérem erősítsen meg vagy javítson ki a fenti feltételezésem kapcsán, mert azzal nekem is segíthet eldönteni hogy akarok e ilyet vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!