Most komolyan 3 13-15 éves fogja Dósa példáját követni?
de kit érdekel tényleg én is azt kérdezem...dehogy ilyenekkel lesz tele a jövő...nem lesz mindenki r_banc csak azért, mert van pár agyhalott, aki rájött, mi az ask.fm lényege, és hogy mitől lehet valaki "népszerű".
én is viselkedhetnék úgy, mint paraszt, mert tudom, hogy manapság az a divat, ha mindenkit lenézek a g_cibe...de attól még nem leszek paraszt...
ezek pont attól vannak a köztudatban, mert az ilyenek, mint te állandóan sopánkodnak, hogy jajj, úristen, mi lesz most...
a dósáról még én is hallottam, de ezekről semmit...sőt, azt se tudom, mi van a dósa fanny-val. azt se tudja senki, mivan a jade-el...meg még sorolhatnám...látod, ennyit arról, hogy ezek az emberek örökre "valakik" lesznek...pár hónapig felkapottak lesznek, aztán megunják az emberek őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!