ANTENNAKÁBEL, ANTENNA KÁBEL: most teljesen komolyan kérdezem, HOL lehet venni? Milyen boltba menjek? Esetleg a Móricz környékén van valami cím, tipp? És: UPC tv adást fogni MILYEN tipusút vegyek?
Figyelt kérdés
Ami a házba be lett fűzve anno kevés, nem viszi át az adatokat. (mondta a upc szerelő ...majd elment ....) Milyen tipust keressek és hol?2014. máj. 29. 10:04
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És őt tudni fogják mire van szükségem vagy van konkrétum hogy milyen paraméterekkel rendelkező antenna kábelt vegyek? Nehogy rámbeszéljenek valami mást mint amire valóban szükség lenne. ( a házba is régen valami szart fűzött be a fickó aki csinálta....gondolom kukázta vagy hasonló )
2014. máj. 29. 10:32
3/5 anonim válasza:
75 Ohm-os antennakabelt keress. Ebbol garantaltan tudni fogjak milyenre van szukseg. A UPC szerelo egyebkent sztem totalis hulyeseget beszelt, ilyen nincs, hogy 'keves' a kabel. A csatlakozokat viszont valoszinuleg csak o fogja tudni ratenni, mert spec szerszam kell hozza.
4/5 A kérdező kommentje:
Hozott valami kütyüt, hogy tudjak jobb adókat fogni és azt mondta hosszas vacakolás után, hogy a jelenleg a házba behúzott kábel "gyenge" a "jelet nem viszi át". Mert ezek a maiak már menőbb jelek :))) ( de valahol elfogadhatónak tartom csak nem értek hozzá , nő vagyok de találok benne logikát )
Elvitte a kütyüt és azt mondta hogy ha lesz jobb kábel behúzva akkor hozza újra a szerkezetet és beüzemeli.
Nekem nagyon fontos lenne az egyik adó (tv ) a kábelből meg kb 15 métert kellene cserélni de teljesen elakadt a dolog mert nem tudom mit vegyek, hol vegyek, ...és majd még jön a befűzés.
De haladnia kell a projektnek mert nyelvtanuláshoz kellene az ominózus tv adó.
De nehéz .... :((( nehézkes ......
2014. máj. 29. 11:20
5/5 anonim válasza:
Rákóczi tértől nem messze a József körúton van egy UPC-logós antennabolt, az Alfasat. Ott kapsz. Ha jót akarsz 3-szoros árnyékolású (Three-shield) RG-6 kábel t veszel. Mediamark felejtős, ott minden ilyesmi sokkal drágább. Az Alfasatban vehetsz még speciális szerszámot nem igénylő, kábelre csavarható "F"-dugót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!