Hogyha egy szamitógép nagyon lelassul, tulajdonképpen melyik az a része, amelyik kifárad? Esetleg tippeket/trükköket kaphatok?
Először pontosítsuk azt, hogy mit jelent számodra az, hogy "lelassul".
Mikor, hogyan jelentkezik a lassulás?
majdnem azt lehet mondani hogy egy config ban vagyunk mert nekem is 1,6 Ghz processorom van csak intel...
igaz meg 1 GB ramom de sok mindenhez még 1 GB ram sem elég sztem az lessz ott a gond... nekem éppen a mozilla eszik majdnem 1 GB t meg ugye hogy neked is gyenge a processorod az is turatódik gondolom majdnem fojamat 100 % on na szóval hogyha integrál a videokártyád érdemes venni vele ne a processor terhelődjön meg ha van félre tett pénzed vegyél új procit is de ha nincs procira akkor ramot vegyél .. lassan újigasd fel a gépet mert annak a confignak amit te felsoroltál annak még a bekapcsolás is terhelő .. ezt nem sértésnek irtam szóval sok sikert
"Nos például az internetet alig akarja betölteni, mindig lefagy."
Nos. Nem tipp. Nem értelmetlen válasz. De ha ezzel kezdted volna, akkor 3 kérdezz-felelek kört meg lehetett volna spórolni.
Nos. Ezen a legbiztosabb módja a segítségnek egy teljes újratelepítés.
Valamint nálam az egér szokott a leghamarabb elhasználódni.
Próbálj meg több RAMot tenni bele, minél kevesebbet kell használnia a swap file-t, annál gyorsabb lesz. 2 Gigával érezhetően gyorsabb lesz, nem kell minden szirszarért a merevlemezen lévő lapozófájlhoz nyúlnia.
Futtasdaz msconig-ot (start menü, futtatás, "msconfig" beír), nézd át hogy a rengeteg automatikusan induló vacak közül mi az amire szükséged van (itt nem árt egy hozzáértő segítsége, könnyű nagy kárt okozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!