Segítene valaki?
Szeretnék karácsonyra fűthető kabátot ajándékozni és inkább magam csinálnám, minthogy kiadjak érte 50000 ret.
ezt szeretném a kabátba szerelni/ varrni, de sosem csináltam még hasonlot.. Szeretnék egy tekerős hőfok szabályzot, és egy USB.kimenetet. Mit vegyek hozzá? milyen teljesítményű akksi kell? Hogyan kossem az akksihoz a fűtőszálat,és az USB kimenetet, no meg a hőfok szabályzot?? Valaki elmagyarázná szájbarágosan, mint egy hulyegyereknek? :D Koszonom előre is a válaszokat.
:D
Ez jó!
Hány kilósra tervezed az akksival meg az inerterrel együtt?
25-30 kg?
Villámvédelmet megoldod, ha már hálózati feszkót vezetsz bele?
Miért elektromosban gondolkodsz amúgy?
Vannak kémiai törhető fűtő patronok is, többet ér, és senki nem hal bele vagy kap sérvet.
Nem tudom észrevetted-e, hogy ez 230V-os.
Tehát nem csak egy tekintélyes akkupakot kellene cipelni vele, hanem egy invertert is.
"Kifejezetten padló , és falfűtésre tervezett"
Ez a mondat a linkelt oldalon arra int, hogy kabátba applikálva talán nem lesz az igazi, mert nem biztos hogy bírja majd a mozgatást, hajtogatást gyűrést.
A mosásra már nem is merek gondolni...
Gondold át egy kicsit jobban ezt szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!