Azt hallottam, hogy ha lyukas foggal hallgatok rádiot vagy telefonálok, felrobbanhat a fogam. Ez igaz?
!!!!! ly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem, nem igaz
nekem is volt ilyen, szerintem húzd magadnak nekem a fogdoki nem csinált semmit, és leszakadt a fél arcom...
én mondjuk a mellette lévő kettöt is kihuznám
saját tapasztalat...
11:56! Mi a baj az ly-os j-vel? A lyukas szót valóban azzal kell írni, más szóban pedig nem használt j hangot a kérdező...
Kérdező: Nem hiszem, hogy a fog a rádióhullámoktól annyira berezonálna, hogy eltörik. Valóban létezik a jelenség, hogy a hullámok eltalálják egy adott (öblös/üreges) tárgy rezgési frekvenciáját, de szerintem a fogad bármennyire lyukas is, a fala a lyuk körül még mindig túl vastag ahhoz, hogy eltörjön. Próbáld ki egy borospohárral és rádió- helyett hanghullámokkal, ott meg lehet találni a megfelelő frekit :)
Ezt azért is fejtettem ki ilyen részletesen, hogy a tahó válaszolók is megértsék, miért lett feltéve a kérdés, és ne nézzék baromnak a szegény kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!