Szabad-e olyan munkahelyen e-cigizni, ahol tilos a dohányzás?
Figyelt kérdés
Zárt térről van szó. Mit mond a jogszabály, mire lehet/kell hivatkozni? Pro és kontra.2015. nov. 24. 08:30
1/19 anonim válasza:
hogy lenne mar szabad? Nem ertem a kerdest.
2/19 anonim válasza:
Eleve a munkahelyen dolgozunk, nem dohányzunk...
3/19 A kérdező kommentje:
Az tiszta, hogy hagyományos cigizni nem lehet. De az a kérdés, hogy az e-cigi ugyanúgy dohányzásnak minősül-e? pl. egy fizikai munkás szájában akár lóghat is, miközben tevékenykedik.
2015. nov. 24. 09:02
4/19 anonim válasza:
Eddig úgy tudom szabadott mert nem számított dohányterméknek, de olvastam valahol hogy az Orbán kormány ezt is el akarja lehetetleníteni. Nehogy már valamit lehessen csinálni.
5/19 anonim válasza:
6/19 anonim válasza:
remelem betiltjak azt is engem marhara zavar.
7/19 anonim válasza:
Mi a k**a anyám zavar benne kedved utolsó? Szaga nincs, a füst nem mérgező, mivel csak vízpára.
8/19 anonim válasza:
Nem tiltja semmi, nem dohánytermék, vízpárát fújsz ki.
9/19 anonim válasza:
"Szaga nincs,"
dehogy nincs. raadasul amit kifujsz abban is benne vannak azok a xarok amit mahgadba tomkodsz.
Kosz nem, engem hagyjal ki.
10/19 anonim válasza:
Akkor tájékoztatlak, hogy egy ceruzaelemmel összecelluxozott marlboro még nem e-cigi. Ez esetben igen, van szaga.
Ó, nehogy azt hidd, hogy bárki is bele akarna rángatni. Amennyiben nem dugod a fejed más ember képébe, (mint egyébként sem), nem lesz semmi bajod. Zavar a pára látszata? Öcsém, te mit csinálsz télen mínuszokban, amikor mindenkié látszik? Csukott szemmel vergődsz a földön és keresztet vetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!