E-Cigivel kapcsolatban pár kérdést?
Helló! Javaslom nézz be egy e-cigi boltba, ahol kérd kis a segítségéet az eladónak. Minden kérdésedre választ tudnak adni, még készüléket is tudnak majd ajánlani.
Különben én inkább az újabb technológiás variwattos készülékek közül válogatnék.
ők pl. nagyon vágják a témát.
A legnagyobb költséged amúgy az e-liquid lesz.
A többi cuccon lehet spórolni. Érdemesebb pl. felújítható kazánt venni a készülékhez, mert akkor nem kell mindig újat venni, hanem egyszerűen raksz bele egy új tekerést.
Az előttem író jó ötletet, adott. Magam is a Fasttech -től rendelek, azonban mindenképp olvass utána, nézz youtube videót egy egy készülékről. Ha megy az angol az nagyon jó, mert kb. minden készülélről elég kielégítő teszteket készítenek egyes videósok.
Amire még szerintem figyelj, oda hogy mindenképp korszerű készüléket vegyél. 1 évnél idősebb modellt nem érdemes venni, mert iszonyatos tempóban fejlődnek most az e-cigaretták. Nem azt mondom, hogy egy régi készülék nem jó, csak minek költenél ugyanannyit egy régi készülékre, ha ugyanannyiért van fejlettebb is.
Amit én konkrétan ajánlani tudok, az a Kanger Subox Mini Starter Kit, vagy mondjuk a Joyetech VTC mini 60w (ebből van olyan, amihez adnak porlasztót).
Amit még fontosnak tartok kezdőknél, hogy semmiképp ne mechanikus modot vegyél, mert az már nagyon rég kiment a divatból, sokat kell vele nyüglődni, hogy üzembe hozd. Profiknak jó szórakozás, de kezdőknek csak nyűg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!