Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit gondoltok a női cigivel...

Mit gondoltok a női cigivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én nem tudok ilyet szívni, mert túl füstös és rosszul vagyok tőle. Más is így van ezzel?

Anyu is dohányzik és egy jót nevetett, hogy milyen lökött vagyok.

Melyiket szívjátok szívesebben?

2009. jún. 21. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Ne haragudj meg!

De azért mert anyud cigizik neked még nem kéne.

Nincs ocsmányabb amikor egy nő szájából lóg a bagó.

Annál már csak az gusztustalanabb amikor mindezt mondjuk a kisgyereke fölött teszi amikor dohányzik.

Tedd le amíg még könnyen le tudod.

Több zsebpénzed marad, s az egészségednek is jót teszel.

Ha ettől kevésbé leszel menő a haveri körödben, el kéne gondolkodni valóban jó-e ez a haveri kör.

Ne hidd, hogy valami befásult 50-es vénlány vagyok.

29 éves vagyok.

És 16 évesen baromi menő voltam és én is szívtam meg fújtam a karikákat.

Aztán nyár végén mérlegeltem.

Rájöttem-elköltöm erre a zsebpénzem úgy, hogy még büdös is vagyok és még a szám íze is szar.

Na akkor minek is szívjam.

Hát nálam eddig tartott.

2009. jún. 21. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Szia, én egy befásult ötvenes vagyok. Szerintem azon kívül, hogy a gyártók adnak a dizájnra és csinos, tetszetős termékeket dobnak piacra, attól a cigi akár női, akár nem, még büdös, füstös, undorító. Valaha egészen régen, a múlt században én is cigiztem kb. 1 évig. Aztán terhes lettem és el kellett döntenem, hogy egészséges baba vagy nem. Ezért letettem és azóta sem szoktam vissza. A cigi árát sajnos nem raktam félre és nem vettem belőle palotát. Mint begyöpösödött kövület csak arra biztatlak, hogy ne cigizz, még akkor se, ha a szüleid nem találnak benne semmi kivetnivalót. Azon túl, hogy nem tesz felnőttebbé, a látvány kifejezetten visszataszító. Az meg végképp, amikor egy kamasz az utcán a haverjaival füstöl, a csikket a földre dobja és még el is hiszi, hogy ez így van rendjén és csak a felnőttek nem értik őket. Szóval inkább ne szokj rá. Gondolj az egyéb járulékos hatásokra mint büdös lesz a kezed, a hajad, a ruhád, a hamutartót - jobb esetben - ki kell mosni és az még büdösebb, a kezedet előbb-utóbb megfogja a cigi és az ujjaid sárgák lesznek, egy vagyont költesz a cigire, és egyre kevesebb helyen gyújthatsz rá - most már még az utcán is korlátozzák a dohányzás lehetőségét. Javaslom, inkább járj műkörmöshöz vagy fittness klubba.
2009. jún. 22. 01:21
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Bocsi, kifelejtettem a fogászati vonatkozásokat úgymint a megsárguló fogak, a gyakoribb fogkőképződés és eltávolítás anyagi és fájdalmi része, gyorsabb fogromlás és annak karbantartása. Vagyok a kövület.
2009. jún. 22. 01:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem valaki félre értett, az anyu szó az 52 éves édesanyámat takarja, jómagam 32 vagyok.
2009. jún. 22. 08:41
 5/8 anonim válasza:
69%
Szia! Úgy látom, eddig még senki se válaszolt normálisan a kérdésedre, úgyhogy engedd meg, hogy én elmondjam a véleményemet. :) Én normális cigarettát szívok, de van, amikor nőit veszek, végül is ugyan úgy el tudom szívni, nincs vele semmi baj, bár talán én pont az ellenkezőjét érzem, mint te, nekem nem túl füstös, hanem pont az, hogy mintha kevésbé lenne füstös. Bár lehet, hogy te valami erősebbet szívtál, lehet azért is lettél tőle rosszul.
2009. jún. 22. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Azt gondolom hogy ugyanolyan karos mint barmelyik mas, nem ertem hogy miert kell cigizni, regen lehet hogy meno volt, de mostanra mar eggyaltalan nem sot! UNDORITOOOO!!!
2009. jún. 24. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
én lány vagyok, de nekem túl vékony:D
2009. jún. 24. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Épp ez az,hogyha énis szívom a slim cigit (azaz "női cigi")akkor mintha egyáltalán nem éreznék semmit, se füst,se semmi.Ilyenkor az ember még mélyebben szív bele,hogy legyen valami hatás.Amugymeg akkor szívjál rendeset,szerintem mindkettő jól áll a kézbe ,hehe:)
2009. júl. 19. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!