Tudtok pár dolgot mondani az alábbi órákról?
Bármit, amit tudtok róluk, vagy amit el tudtok róla mondani. Pozitív, negatív, minden jöhet.
Casio
Fossil
Kenneth Cole
Seiko
Timex
Q&Q
Omega
Suunto
Citizen
Helvetia
Invicta
rossz helyre írtad a szavakat.
Segítek: www.google.hu
Ott pedig a kereső sorba szépen sorba beírod a márkaneveket, mindegyikre rákeresel, és elolvasod azt, ami érdekel róla.
Néhány kérdező azt hiszi hogy a gyakorikerdesek.hu = www.keresd_meg_nekem_a_googlen_mert_lusta_vagyok.hu
Nem vagyok nagy óraguru, de azért fórumokon néha olvasgatok róluk. Az én véleményem :
Casio : olcsóbb kategóriás ám nagyon jó ár-érték arányú órák. G-Shock szériája vaószínü a legismertebb.
Fossil : divat óra.
Kenneth Cole : nem ismerem, de a nevéből ítélve szerintem ez is inkább divatóra.
Seiko : na ez a márka az átlagember barátja. Azok akik egy kicsit jobban odafigyelnek, hogy mi van a kezükön, valószínű mechanikus órát vesznek. Hozzáférhető árú autómata órákban pedig a seiko szinte verhetetlen. 100-300 euró között óriási a választék, valamint a mechanikáját sok másik (többek között svájci) óragyártók vásárolják akik később a 'nagyobb' név miatt jóval borsosabb áron árulják saját órájukat.
Timex : ez is egy olcsóbb árkategória. Nekem néhány aviátor tipusa tetszett régebben, de ebben az árkategóriában szerintem inkább casio vagy esetleg Lorus.
Q&Q : olcsó, piaci órák, ám ez nem jelenti azt hogy rosz minőségűek. Van ithon 2 darab 10+ éves... 2-3 évente batricsere és még pontosan ketyegnek.
Omega : ha lenne rá pénzem ilyet vennék, csak kicsit drágák :D Seamaster modelek nagyon szépek
Suunto : sportórák... nekem tetszenek, de ha ilyen kategóriáju órát vennék akkor inkább valamelyik Casio G-shock vagy Protrek modelt választanám.
Citizen : minőséges japán órák. Eco-Dive rendszeréről hires, ami annyit jelent hogy batri helyett aku van benne ami fény hatására töltődik. A solaroktól eltérően az eco-dive a mesterséges fényt is hasznosítja.
Az utolsó kettőt nem ismerem.
A általad felsorolt márkák szinte felölelnek minden kategóriát (legalsóbb árkategóriától a felsőig, sport órától az elegánsig). Nemtudom hogy van-e óravásárlási szándékod vagy csak simán informativ jelleggel érdeklődsz. Remélem hogy a válaszomban találtál valami számodra hasznosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!