Q&Q órákról van valakinek véleménye, tapasztalata velük?
Pontos, mint minden kvarcóra.
Egyébként egy olcsó divattermék. Olcsó anyagok, igénytelen összeszerelés. Gyakorlatilag órában az alsó kategória legalja.
Nem strapabíró, a legtöbb típusa csak cseppálló, nem zafír-üveges.
Viszont olcsó. Olyan árban adják, hogy komolyabb órákhoz szíjat nem kapsz annyiért.
Tipikusan egy eldobható óra. Gyereknek jó, vagy a többi óra mellé alkalmi órának.
Az enyémet 5000-ért vettem. Már egy ideje nem hordom, nincs rá szükségem.
De pl. az eleme 3/4 évet kibírt. Kb. 2-3 havonta kapott egy földreejtést és + kb. hetente egy falhoznyomást.
Én meg voltam/vagyok vele elégedve.
Testvéremnek is ilyenje van/volt. Az első órája 4-5 évet bírt ki, bár nem tudom milyen körülmények között. A mostanit 1-1,5 éve viseli. Kicsit karcos (bár, a tesómnak a munkája asztalosság, szóval érthető).
Azon túl... a tesóm barátnőjének is ilyenje volt. Ha jól tudom 1 év után elhagyta (bőr szíja volt).
"van egy acéltokozású, fémcsatos"
Ebből semmi sem lehet megtudni, pont ez igaz egy Rolexre is :)
Ha Superior, azok korrekt órák, abban a szériában egész meglepő krumplik is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!