Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudnátok digitális rajztábláka...

Tudnátok digitális rajztáblákat mondani?

Figyelt kérdés
2 típusú digitális rajztáblát láttam az 1. olyan, hogy a képernyőre rajzolok és azon is keresztül látom, hogy mit csinálok mint ha rendes papíron dolgoznék és a 2. amit usb-vel hozzá kell csatlakoztatni a géphez és monitoron keresztül látom. Nekem az 1 típusú rajztábla kéne de olyan ami nem túl drága olyan 50.000-70.000 körüli árra gondoltam. tudnátok nekem ilyen típusú rajztáblákat mondani? Ami szerintetek jó árban van és jól is lehet vele dolgozni. Előre is köszönöm a válaszotokat.

2015. szept. 21. 18:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia,

Ennyiért szerintem teljesen esélytelen, hogy kijelzős digitalizáló táblát találj. A Wacom Cintiq táblákból van ilyen, de kb. 260eFt-nál kezdődnek.

[link]

A te ársávod közepén indul a Wacom Intuos sorozat (kb. 58eFt-tól), aminek nincs kijelzője, viszont jó profi munkára is, a beviteli mezője viszont csak kb. 20×13 centi, ami néha túl kicsi. Magasabb áron vannak nagyobbak is.

[link]

2015. szept. 25. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!