Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Audio Technica ATR 55 puska...

Audio Technica ATR 55 puska kondenzátor mikrofon hogy működik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A fenn említett mikrofont még nem használtam! Hogy működik? Keverőre téve az egyik csatornára a gaint felvéve teljesen is gyenge a bejövő jel, és nem tudom miért! Az elemet beleraktam, és a fantom tápot is kapcsoltam, hogy nem e az a baj. ha a csatorna gainját felveszem max-ra akkor van bejövő jel viszonylag jó, de csak akkor, ha közelről beszélek bele ha kicsit távolabbról akkor nem jó!! hogy kell pontosan ezt használni??? Kórust szeretnék mikrofonozni!!

2015. szept. 10. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Two range settings: "Normal" for close- to medium-distance recording; "Tele" for long-distance pickup

Kapcsold hát tele :)

2015. szept. 10. 18:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam teljesen felkapcsolni, de úgy sem jó! Hogy kell használni keverőre kötve??
2015. szept. 11. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!