Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az összes kondenzátormikrofonb...

Az összes kondenzátormikrofonba kell elem a működéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ebay-en kinéztem kettő mikrofont, csak nem tudom, hogy melyiket érné meg jobban megvenni.

[link]

[link]

Ebben a két mikrofonban gondolkozok, csak nem vagyok tisztában néhány dologgal. Mind a kettő kondenzátormikrofon, majdnem ugyanazon a tudással. Mindkettőbe kell elemet rakni ahhoz, hogy megfelelően működjön?

Illetve, ugye ezeket a mikrofonokat lehet géphez csatlakoztatni? (youtube videózásra használnám őket) És hogyha géphez csatlakoztatom, akkor is kell bele az elem(ha kell)?

Köszönöm szépen!

2014. dec. 28. 00:42
 1/2 anonim ***** válasza:

A működési elvből adódóan kell feszültség a kondenzátormikrofonoknak.

Ez a két mikrofon nem olyan, hogy bedugod a 3,5-es jackba és már rögzíthetsz is. A linkelt eszközöket megfelelő keverőhöz kell csatlakoztatni, ami kiszolgálja ezt a feszültséget, vagy olyan hangkártyához.

2014. dec. 28. 08:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

[link]

vagy

[link]

És ezt a mikrofont lehet egyből a géphez csatlakoztatni? Illetve ehhez is kell elem?

Mert nekem kimondottan egy olyan mikrofon kéne, aminek szép a hangja, és csak a géphez csatlakoztatni kell és már használható is, mert nem szeretnék erősítőkre, hangkártyákra és egyéb dolgokra költeni.

Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, csak nem nagyon értek a mikrofonokhoz.

2014. dec. 28. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!