Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Youtube-on, hogy tudom elérni,...

Youtube-on, hogy tudom elérni, hogy ne tiltsák le a videómat a zene miatt?

Figyelt kérdés

Mixeket rakok fel, de letiltanak néhányat. Hogy tudnám akkor elérni, azt mint a többi zene csatorna, hogy ne tiltsák le a videót?

Válaszotokért köszönöm!

2015. aug. 26. 12:10
1 2
 11/11 Valentinius válasza:
Szia. Nem tudom, hogy ennyi idő távlatából neked megoldódott ez a probléma? Engem még mindig bosszant egy kicsit. Én is mixeket rakok fel. Van, amit csak pár százan néztek meg, de vannak azért olyanok is, amiket 140-150 000-en. Már próbáltam azt is, hogy esetleg a videó leírásában jelzem, hogy megvásároltam a kérdéses zenéket pl. beatport-ról, vagy traxsource-ről, úgy, hogy a kérdéses track-eknél mellé másolom a vásárlás rendelés/tranzakciós számát is, meg, hogy mikor vásároltam, de ez sem segít a dolgon. Igazából nem használom bevételszerzésre sem a csatornát, mivel csak 764 feliratkozóm, van jelenleg, szóval inkább nem is foglalkozok a dologgal, inkább mindent tolok soundcloud-re, mert ők nem cseszegetnek ezzel...
2021. jan. 1. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!