Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Statikus elektromosság meg...

Statikus elektromosság meg tud ölni egy ATM-et?

Figyelt kérdés
Éppen bevásároltunk, amikor rájöttem, hogy nem vettem ki elég pénzt, ezért kiszaladtam az ATM-hez. Tudniillik,a bevásárlókocsi tologatása eléggé feltölti az embert. hozzáértem az ATM-hez, és megráztam, majd a képernyő fehéren világított, ezutàn valami kék képernyő és fehér szöveg fogadott újra és újra, valami 'hardware error' szöveget írt ki, utàna pedig rendesen működött. Ez akár haza is vághatta volna?

2015. aug. 15. 01:47
 1/2 anonim ***** válasza:
:D Ez tőled FÜGGETLEN volt :D
2015. aug. 15. 02:09
 2/2 Szirty ***** válasza:

Igen egy ilyen kisülés megzavarhat egy számítógépet. Akár újra is indulhat tőle vagy tönkre mehet.

Bár ez utóbbi elég valószínűtlen, mert nehezen tud betalálni egy ilyen szikra az elektronikához.

2015. aug. 15. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!