Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Árt a laptopomnak ha aksi...

Árt a laptopomnak ha aksi nélkül használom?

Figyelt kérdés
Van egy laptopom, aminek az aksija nem bírja már olyan jól. Hallottam, hogy a rossz aksi elronthatja a gépet egy idő után. - De lehet butaság... - Mivel csak itthon szoktam használni ezért gondoltam ki veszem az aksit, mert persze így is működik töltővel... Viszont baj ha aksi nélkül használom? Csak, mert, akkor nincs benne a rossz aksi ami elvileg rontaná...

2015. júl. 29. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem art neki. Ha elindul akku nelkul, nyugodtan hasznald ugy.
2015. júl. 29. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem hallottam olyanról, hogy akksi tett tönkre notebookot.

A nagyobb teljesítményű notiknál van olyan, hogy csúcsterhelésnél egyszerre használják a töltőt és az akksit (egyes Lenovo-k egész biztos) egyébként a számítási teljesítményük kissé visszafogott.

A kis teljesítményű gépekre ez nem jellemző.

Röviden: Akksi nélkül meghibásodni nem fog, de a játékok néha szaggathatnak

2015. júl. 29. 21:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm! :)
2015. júl. 30. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!