Létezik autóba klima 12v ról?
Az érdekelne, hogy lehet venni autóba olyan hőfok szabályzó berendezést ami 12voltról működik?
Itt a link, kb ilyesmit személyautóba..
Ha egy utólagos beszerelésű klímánál egyértelműen érezni lehet a motor teljesítménycsökkenését, és a motor nagyságrendekkel erősebb energiaforrás mint az akku, akkor mit gondolsz?
Ha létezik is ilyen, egészen biztosan nevetséges a hatásfoka.
Rendes klímát szereltess be utólag, minden más ilyen 12V-os csoda csak egy vicc lehet.
@veterán vas
[facepalm] Ne haragudj, nem lehetsz ennyire hülye. Nem 220V-ról üzemelő klímára gondoltam, hanem gépjármű klímákat forgalmazó, beszereléssel foglalkozó szakszerviz által beépített, kifejezetten a típushoz illeszkedő AUTÓKLÍMÁRA.
Értem, köszi a segitséget.
Egyébként utólag találtam még ilyet..
Akik nem értették meg az alap kérdésemet azok nézzék meg ezt pontosabb mint a fenti link.
Miután nagy valószínűséggel személyautóról van szó, egyértelműen 12V-ról beszélünk. Azt is tudjuk, hogy már jó régen gyártanak ilyen feszültségről üzemelő klímákat.
Na ehhez képest a kedves kérdező először érdeklődik, hogy "létezik-e klíma 12vról?" majd -ismétlés a tudás anyja- a következő sorban újra kérdi "lehet venni autóba.....ami 12voltról működik?".
Bátorkodtam erre reagálni.
/nem lenne hátrány megtanulni érthető módon kérdezni/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!