Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Eladtam egy erősítőt, de nem...

Eladtam egy erősítőt, de nem kell a vevőnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, de olvassátok végig!

Vaterán adtam el egy JBL CS60.4 autós erősítőt. Közben letiltottak a weboldalról mert ezelőtt vagy 10 ével nem fizettem ott ki a számlát. Erről kapott értesítést a vevő is, maj írt egy e-mailt:

"Üdv!

Kaptam értesítést a vaterától, hogy letiltottak és semmiképpen ne utaljak előre stb, ha mégis tegyek feljelentést.

Na most annyi lenne a kérésem, ha nem azt kapom amit vettem, vagy nem olyan állapotban akkor ne is add fel.

Édesapám rendőr én pedig most végeztem rendőrként, tehát kerüljük el az esetleges kellemetlenséget!

Minden esetre várom a csomagot!"

Erre válaszként küldtem neki, hogy ha nem felel meg neki az erősítő, nyugodtan küldje vissza. Majd amikor megkapta, jött a másik e-mail:

"Köszönöm a semmit!

Direkt kértem, hogy ha nem jó ne küld ide!

Nyilván nekem ez nem kell, 2 csatorna nem működik rajta!

...

Ide kérném visszautalni a 11000Ft-ot!

Ha itt van küldöm vissza, a címed megvan!

Ha nem érkezik meg a pénzt, teszem a megfelelő lépéseket!

Fénykép mindenről készült és minden beszélgetés mentve..."

Ehhez csatolt egy képet is, amin az erősítő látható szétszedve.

Nekem nem volt tudomásom az erősítőnek ennek a hibájáról.

És itt a kérdés:

Azzal, hogy én írásban közöltem vele, hogy visszavásárlom az erősítőt, garanciát vállaltam rá? Mivel ő megbontotta a terméket, ezzel érvénytelenítette? Megéri vele foglalkoznom, vagy hagyjam?

2015. jún. 13. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen! Jelezted ha nem ok, akkor visszaveszed. Ez kellő garancia! Le is írtad.
2015. jún. 13. 11:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Az h ő szétszedte, az viszont elég ok, hogy hagyd, mert bármi ami sérülés stb keletkezett azt nem tudja igazolni hogy nem miatta van. Csakis az eredeti állapotra vonatkozik a visszafizu. Ez így helyes jogilag is. Nem tud mit kezdeni ha rendőr ha nem.
2015. jún. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!