Gitár nyak felőli hangszedő nem ad hangot, mitől lehet?
Figyelt kérdés
EMG 81 85 hangszedőim vannak. Általában úgy szoktam gitározni, hogy mindkét hangszedőt használom, de ma este mikor átváltottam a gitár nyaka felőlire (asszem idegen kifejezéssel neck pickup), nem szólt hang, csak ha nagyon rápengettem a húrra, de akkor is csak valami nagyon torz hang volt. Az erősítő jól van beállítva.
Mit tegyek? Tönkrement volna a hangszedő? Vigyem el esetleg hangszerboltba megnézetni?
2015. jún. 8. 22:59
1/4 anonim válasza:
Hangszedő ritkán megy tönkre, de persze lehetséges.
Külön elem van a két hangszedőnek?
Ha esetleg igen próbáld megcserélni.
Ha nem ez, akkor bármilyen forrasztás elengedhetett, át kell nézni az egész elektronikát.
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg valami kábel/kapcsoló/poti probléma. Például kontakthiba, ilyesmi. Lehet, hogy nem kap tápot.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, a kábellal volt baj :)
2015. jún. 14. 21:39
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2015. jún. 14. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!