Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » FM transmitter problémám? (lent)

FM transmitter problémám? (lent)

Figyelt kérdés

Nos a problémám az, hogy adott egy Sencor SWM101 (tudom gagyi legolcsóbb stb.. megértettem..).

Az egyik gondom az lenne, hogy mindig ugyanazzal a számmal kezdi el a lejátszást?(leállítom a motort, bárhol egy percre aztán megint hallgatom ugyanazt..) - erre esetleg van-e megoldás

A másik, hogyha Random-ra állítom a készüléket akkor mindig ugyanazokat a számokat állítja és ugyanolyan sorrendbe, szóval nem nagy véletlenszerűség van benne, és szintén ha leállítom a motort megint kezdi a legelső számtól nem marad véletlenszerűn - erre esetleg megoldás? :D

Tudom kis gondoknak számítanak de két hónap után már zavaró hogy mindig ugyanazt játssza, amikor van választék.. :D

2015. máj. 18. 22:25
 1/1 anonim ***** válasza:

sajnos ezekkel a transzmitterekkel ez a gond, esetleg nézd meg hogy hányás a száma, és miután kikapcsolod, aztán megint be akkor a távirányítóval tekerj oda

ne hallgasd randomba, hanem menjek magának ahogy van :D

gyűjts össze egy usb-s rádióra, ég is föld a különbség a kettő közt, főleg a hangminőségben

2015. máj. 18. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!