Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki rendelt már fm transmit...

Valaki rendelt már fm transmittert ebay.com-ról?

Figyelt kérdés
mert ahoz képest hogy boltokba 2-3000ért szart veszek ami lehet hogy nem is jó mert recseg elég olcsók nem akarok azzal is úgy járni hogy recseg az autoban és leginkább olyat szeretnék amire bluetoothon keresztül rá tudok csatlakozni telefonhívás esetén esetleg aki már rendelt ilyet ebayről kérnék egy linket is hozzá vagy ha nem rendelt és ért hozzá ha van valami kifejezetten jó márka ezek közt a transmitterek közt akkor kérem ossza meg velem is!

2014. dec. 16. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyan azt kapod itthon is.

[link]

2014. dec. 16. 21:59
 2/3 A kérdező kommentje:

csak ebayen ahogy néztem 4800a legdrágább de 2800ért már ilyen is van:

[link]

és ingyenes a kiszállítás féláron jobbat lehet venni csak kicsit zsákbamacskának érzem.

2014. dec. 16. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs zsákbamacska. Pontosan ugyanaz a kínai termék. Csak nem megy még át kitudja hány kézen. Ha nem jön meg, vagy elégedetlen vagy, akkor a pénzt visszakapod, hála a paypalnak. De eddig én még korrekt kínai eladókkal találkoztam.
2014. dec. 17. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!