Tomi2Pac kérdése:
Az a kerdesem a kovetkezo lenne, par nappal ezelott elkezdett a gepem ujra indulni es kekhalal kepernyo jott be, csinaltam rola egy kepet is ami remelem tobbet mond egy hozzaerto szemnek mint nekem, a valaszt elore is koszonom!?
Figyelt kérdés
kepfeltoltes.hu/view/150215/10984773_836783413063081_1531051381_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg2015. febr. 15. 11:34
1/2 anonim válasza:
Tegyél fel egy bluescreen viewer-t, az megmondja, mi volt a hiba.
2/2 A kérdező kommentje:
Feltettem es megtalalta a problemat a windows-al volt baj de a virusirto is bejelzett h ez a wiever virusos de megtalalta az a lenyeg ujra raktam windowst es meg mindig csinalja de csak akkor h ha jatszom az ujj Ac Unity-vel
2015. febr. 16. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!