Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit kell figyelembe venni a...

Mit kell figyelembe venni a videokártyánál?

Figyelt kérdés

A lent linkelt videokártyát tervezem megvenni, csak nem tudom, hogy mi szükséges hozzá, hogy használjam? Úgy értem, figyelembe kell vennem például a processzort vagy a RAM-ot, az alaplapot tápot akármit? Vagy csak úgy beszerelhetem majd, biztosan működni fog?

[link]

2015. jan. 28. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy az alaplapodon legyen olyan csatlakozó, amihez csatlakoztatni tudod a videókártyát. Jelen esetben egy PCIe x16 csatlakozó kell, hogy legyen az alaplapon. A többit nem kell figyelembe venni, bár nem árt, ha a kártya tudásában illik a gép többi részéhez.
2015. jan. 28. 22:41
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

Tehát akkor ez így stimmel, ugye?

2015. jan. 28. 22:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Még egy nagyon lényeges dolog: a kártyának igen jelentős áramfelvétele van, (ez esetben 150 Watt). Minimum egy 500 W-os tápra lesz szükséged, ha ilyen van, vagy erősebb, akkor nem lesz gond. Az op.rendszer automatikusan érzékeli majd a megfelelő illesztőprogram hiányát, és elvégzi annak telepítését. (ha megvan a net-kapcsolat). Elvileg semmi más teendőd nem lesz.
2015. jan. 29. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!