A jó videókártyánál mit vegyek figyelembe?
még gyüjts inkább 20k-t és utána vegyél garanciális újat, SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NE VEGYÉL HASZNÁLT DOLGOT, főleg ami garancianélküli.... Lehet hogy te nem tapasztalod, hogy hibás lenne abban a 10perc tesztelésben, de majd idővel szépen minden hiba előjőn, és akkor cseszted, hogy miért vettél használtat:)
Előzőre ne halgass, hidd el csak szarul járnál vele:)
Én inkább ezt venném 30k-ét:
ezt 50k:ért [link]
az 50 ezres, már visz mindent ultrán:) persze kell mellé 1 jó proci és 8gb ram!
TÉnyleg ne vegyél használtan, mert megbánod:) Aki nem hozzáértő mármint nem tud mindenről, azt nagyon könnyen átverik:)
https://www.youtube.com/watch?v=We2imXE-LmA
r7 260x-ről itt egy videó, egy jó proci mellett, (i5) meg 6-8 gb rammal, simán viszi fullhdban:)
én a helyedben ezt venném:) és ez a videó ugyan azzal a kártyával készült, mint amit ajánlottam 30k-ért
Szerintem gyűjtened kellene még egy keveset és ezt a garis Gigabyte GTX 660 OC 2GB videokártyát 33k-ért érdemes lenne megfontolni, ha a használt is megfelel.
Igazad lehet, ez a kipróbálási garancia nem eléggé megnyugtató, viszont akkor, ezt az ASUS GTX660-DC2-2GD5 2016.01.01-ig IPON garis vga-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!