Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hordozhato akkumulátor tőltőrő...

Hordozhato akkumulátor tőltőről, mi a véleményetek? Mennyi időre tudnak feltőlteni eszkőzőket? Gps-hez használnám. Előre is kőszi:Gábor

Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkorát veszel és mekkora a GPS aksija
2015. jan. 28. 10:33
 2/3 A kérdező kommentje:
5200mA-es a hordozható töltő,ha jól tudom!A fizika nem az erényem.Mükszik jól a Gps!4led lámpa jelzi a töltöttségi állapotát a hordozhatónak.3órás Gps használat után csak egy led nem villágitott.Szerintem jó!Köszi a segitséget!
2015. jan. 30. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nezd meg a GPSed hany mAs! ha 5400 vagy az alatti akkor fel kell tudnia tolteni, ellenkezo esetben a hordozhato toltot nem toltotted elegendo ideig, vagy esetleg valami nem oke vele. Nekem 2000mAs van 2500as telefonhoz 80%ig viszi fel kb :)
2015. jan. 30. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!