Új laptopot hogyan a legcélszerübb használni?
Ahogy tapasztaltam a töltők hamarabb feladják, vagy egy véletlen áramszünet, kihúzott gép több hibát okozhat. Vagy csak egy szimpla félkészen elszálló munkamenet sem kellemes.
Bár nekem alapból olyan ez, hogy ha ki be teszed és sokat használod mert kell, akkor tökmindegy, ha meg nem nagyon használod, akkor kb mindegy hogy 1 vagy 5 évig van a fiók alján egy aksid. :D
De amúgy is, nekem az 5-6 éves gépben kb 70%-os az aksi teljesítménye, de ismerősnek volt totál ugyanilyen aksi, az fél év után volt ezen a szinten...tehát szerintem ez tipikusan az a pont, amit nem lehet összehasonlítani.
De még a telefon aksik is egész jól bírják a strapát, pedig azt is egész este töltjük, aztán fél napig merül.
Ráadásul tudtommal úgy van megtervezve az egész, hogy ha az aksi feltölt, akkor közvetlenül hálózatra kapcsol a gép, tehát megspórolja az aksi kivételt. Esetleg ami jogosan szólhat a kivétel mellett, ha nagy teljesítményt használunk éppen, és akkor melegszik a gép, ami nem hosszú távon ellensége az akkunak, bár egy normális laptopnál ez elkerülhető.
Vagy megoldás, venni kell egy Macbookot, azokban alapból úgy bele van buherálva az aksi hogy ne legyen kedve senkinek kicsavarozgatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!