Hogyan kell konfigurálni a combo jackes csatlakozót? (bővebben lent)
Helló! Van egy dell inspiron 3537-es laptopom és egy trust gxt 10-es fejhallgatóm, de mivel a laptopon csak egy jack csatlakozó van így vettem hozzá egy ún. combo jacket. Mikor összedugtam mindent a fejhallgató része ment, de továbbra is a laptopban lévő mikrofont használja.
Hogy lehetne megoldani, hogy a fejhallgató mikijét használja? Válaszokat előre is köszönöm! :-)
Az a baj, hogy azon belül nem találom hol kell beállítani.
Ha nem lehet egybekötni a mikit és a füles részét csak hangkártyával akkor mire jó egyáltalán ez a combo jack?
A Dell Audion kívül még számtalan hangkártya drájver van, amikben be lehet állítani, hogy a beépített vagy "külső" mikrofont akarsz-e használni. Bár szerintem ezt a Dellnél is be lehetne, de hozzáértőt kellene a környezetedben keresned.
Mivel az én gépemen más típusú drájver van, -ezért nem tudok belemenni a Dell drájverbe, hogy segítsek- mert nem is tudom letölteni!
Igen, nem tudom én sem telepíteni a realtek-et, de ehhez a Dell Audio-hoz nem értek és nem találtam semmit a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!