Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell konfigurálni a...

1valaki1 kérdése:

Hogyan kell konfigurálni a combo jackes csatlakozót? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Helló! Van egy dell inspiron 3537-es laptopom és egy trust gxt 10-es fejhallgatóm, de mivel a laptopon csak egy jack csatlakozó van így vettem hozzá egy ún. combo jacket. Mikor összedugtam mindent a fejhallgató része ment, de továbbra is a laptopban lévő mikrofont használja.

Hogy lehetne megoldani, hogy a fejhallgató mikijét használja? Válaszokat előre is köszönöm! :-)

2015. jan. 25. 22:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy azon belül nem találom hol kell beállítani.

[link]

Ha nem lehet egybekötni a mikit és a füles részét csak hangkártyával akkor mire jó egyáltalán ez a combo jack?

2015. jan. 29. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:

A Dell Audion kívül még számtalan hangkártya drájver van, amikben be lehet állítani, hogy a beépített vagy "külső" mikrofont akarsz-e használni. Bár szerintem ezt a Dellnél is be lehetne, de hozzáértőt kellene a környezetedben keresned.

Mivel az én gépemen más típusú drájver van, -ezért nem tudok belemenni a Dell drájverbe, hogy segítsek- mert nem is tudom letölteni!

2015. jan. 29. 18:13
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen, nem tudom én sem telepíteni a realtek-et, de ehhez a Dell Audio-hoz nem értek és nem találtam semmit a neten.

[link]

2015. jan. 29. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem is kell telepíteni semmi újat!

A meglévőt kellene helyesen konfigurálni.

[link]

Ezen az oldalon van egy rakás kép a beállításokról. Keresd meg a saját drájvered képét és próbálj mikrofonbeállítást keresni: pl.

[link]

2015. jan. 29. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:
A hangszóró beállítása menüpont alatt nem tudod kiválasztani a headsetet fejhallgató/hangszóró helyett? Illetve a mikrofon beállítások valamelyik almenüjében a mikrofont?
2015. jan. 30. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!