Újratelepítettem a gépemet, és csak az egyik HDMI kábel csatlakozót tudom használni, hogyan tudnám aktiválni a videókártyánál/ban lévőt?
Figyelt kérdés
Ugye van az alap,meg a videókártyáé lent,az sokkal tisztább képet ad,de ha most abba dugom,csak fekete az egész.2014. febr. 5. 21:10
2/5 A kérdező kommentje:
Nem,de ha jól gondolom,nem lenne hülyeség!Van valami kikötés,hogy milyen verziót,egyéb?
2014. febr. 5. 21:14
3/5 Tengor válasza:
A kártyához való legújabbal kezd! Más kikötés nincs.
4/5 A kérdező kommentje:
És hogyan tudnám megnézni,hogy milyen videókártyám van?
2014. febr. 6. 19:29
5/5 Tengor válasza:
Pl leveszed a gép oldalát és belenézel.
Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy ha ennyire nem értesz hozzá, akkor miért te csinálod? Értem én, hogy spórolni szeretnél egy 5-öst, de ha a nagy hozzá-nem-értésben tönkremegy a gép, akkor megérte az az 5-ös?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!