Mark8814 kérdése:
Mi lehet a baja a laptop billentyűzetemnek?
Figyelt kérdés
Adott egy Acer laptop és pár betűt csak akkor fogad el ha erősen vagy nagyon sokszor nyomok le egymás után. Minden elindítás után ezt csinálja, de ha "bejáratódik" akkor utána működik rendesen. Ez mitől lehet? Nem egymás mellettiek a betűk (a,n,é és még egy pár darab ezeken kívül)2015. jan. 25. 15:44
1/2 anonim válasza:
Elég sok dolog okozhatja. Akár az is, ha a billentyűzet szalagkábele nincs rendesen bedugva, vagy kontakt hibás lett a flex kábele.
99%-ban a billentyűzetet kell cserélni. Nem szétszedhető, nem javítható egy billentyűzet modul.
2/2 A kérdező kommentje:
A szalagkábelnek látszólag semmi baja. Ellenőriztem én is. Normálisan be van dugva és amint említettem mikor már bejáratódik akkor normálisan működik.
2015. jan. 25. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!