Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha a 8 éves laptopomban a...

Ha a 8 éves laptopomban a Winchester elkezdett nagyon melegedni akkor hamarosan elromlik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Észrevettem, hogy pár napja kis használat után is a winyó nagyon felmelegszik a laptopban. Laptop hűtőn van a gép és procinál,egyéb helyeken nem melegszik. Onnan vettem észre, hogy a winyónál a talp ragasztása is felolvadt.

Érdemes még egy 8 éves laptopban winyót cserélni vagy inkább egy új gépet venni?

2015. jan. 21. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:

A talp inkább lekopott, szerencséd, hogy 8évig bírta. Ted fel a HD sentinel nevű programot, az megmondja, hogy van-e valami baj a hdd-vel, illetve, hogy hány fokos.

Ha régen volt újrarakva a gép, én újratelepíteném a windows-t, lehet van rajta pár vírus ami nagyon pörgeti

2015. jan. 21. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért csak álljunk meg a Windows telepítésekkel, előtte bizonyosodjunk meg, hogy tényleg szükséges-e.

HD Sentinel, merevlemez állapota és típusa, ezek függvényében tudok tanácsot adni.

2015. jan. 21. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi majd lefuttatom, 4 éve nem tettem rajta újra az XP-t. Winyó töredezettség mentes és nem szedek le ész nélkül virusokat(csak webes mailt használok eleve) illetve warez oldalakra sem nagyon megyek. Bár a párom is használja egy ideje bár amióta Okostelója van ritkán :-)

Barnabás

2015. jan. 21. 15:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Megnéztem azt írja szuper a winyó, még vagy 3 évet simán kibír, a melegedés alap állapotban 47-48 fok, megterhelve 49-50 arra már javasolt valami hűtést.

De ha bekapcsolom alatta a laptop hűtő ventilátorát akkor szerintem nem lesz gond.

Köszi mindenkinek a segítséget!

2015. jan. 22. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
még egy dolgot lehet csinálni takaritsd ki a ventilátort és környékét akkor talán jobban hűt majd .
2015. jan. 22. 09:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Picit sok egy HDD-nek, ha nincs hibája, majd lesz. 35-40 fok körül lenne az ideális. Ha nagyon leterhelem a HDD-t, akkor lesz 45 fok környékén, esetleg felette. Jelen pillanatban üresjáratban (SSD-n van a rendszer) 30 fokos. Átlagos használattal max. 35 fokos.
2015. jan. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!