Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a fene van a mikrofonommal?

Mi a fene van a mikrofonommal?

Figyelt kérdés
Nemrégiben még működött a mikrofon semmi probléma viszont most mikor megpróbáltam valakivel beszélni egyszerüen nem hallott és mikor megnéztem a hang > felvétel résznél a mikrofonnál akkor ugrott meg a zöld csik (nem igazán értek hozzá bocsánat) amikor a partnerem megszólalt és engem teljesen kizárt néha hallott valami zúgást de ennyi ! Windows 7-em van Akyta AC-783 mikrofonos fülhalgatóm van ezenkivűl ha valami információra szükség van szoljatok ! A válaszokat elörre is köszönöm !

2015. jan. 5. 19:55
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Valaki ? Már tényleg régóta nem irt ide senki de nagyon fontos lenne hogy minél hamarabb megoldjam a problémát és hát nem szivesen vennék egy új mikrofont ha nincs vele olyan probléma ...
2015. jan. 18. 00:56
 22/29 anonim ***** válasza:
Kipróbáltál már azóta egy másik mikrofont?
2015. jan. 27. 12:12
 23/29 A kérdező kommentje:
Csak a laptop beépitett mikrofonját azonkivűl nem .
2015. jan. 27. 13:16
 24/29 anonim ***** válasza:
Hát akkor itt az ideje.
2015. jan. 27. 15:17
 25/29 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam egy másik mikrofont (viszont ez USB-s nem a mikofon helyére megy) és ez működik .
2015. jan. 28. 16:02
 26/29 anonim ***** válasza:
Olyat próbálgass ki, ami a mikrofon helyére megy, az USB-s mikrofon tartalmaz egy hangkártyát is, azért működik.
2015. jan. 28. 16:35
 27/29 A kérdező kommentje:
Noshát nekem sajnos nincs más mikrofonom ugyhogy csak egy biztosan nem müködővel tudtam letesztelni (aminél a szálakkal volt probléma) és ott nem kezdett ugrálni a zöld jel a tesztnél amikor a rendszer adott ki hangoz azaz teljesen néma volt a másikkal ellentétben ami a gép hangját vette fel valamiért .
2015. jan. 28. 17:20
 28/29 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy így reménytelen neked segíteni. Szerezz egy biztosan működő mikrofont, próbáld ki azzal, ha megy, megy, ha nem, nem, így jártál, kész. Már ne is haragudj, de aki annyira műszaki analfabéta, hogy egy tetves mikrofonba nem tud életet csiholni, és még segíteni sem lehet, az csukja le a latopját és vigye vissza, hogy "Elnézést, szeretném ezt visszaadni, mert képtelen vagyok felzárkózni a rohanó 21. század technikai színvonalához!" És ne írj még egyszer privátot!
2015. jan. 28. 17:26
 29/29 A kérdező kommentje:
Most mire fel ez az ellenséges viseledés ? Jó igaz nem értek a számitógépekhez de nem mindenk születik a "számitógépek korába" én nekem is csak a munkám miatt volt szükségem egy laptopra és egy jó mikrofonra másképp hagynám a fiatalokra . Ezzel nem értem mi a baj , miért kell ezért nekem megmondani hogy vigyem vissza a gépet mert nem tudok fölzárkózni ? Ez csak bunkóság tudod , nem lehet ezt máshogy nevezni . Emellett ez az oldal azért készült hogy az emberek kérdéseire válaszoljunk . Noshát az eddigi segitségedet köszönöm de most miért kellett most igy leszolni ? Ha nem értek hozzá nem értek hozzá ezért van itt ez a kérdés , hogy akik értenek hozzá megválaszolják és segitsenek . Emellett miért nem irhatok neked privátban ? Mi azzal a probléma ha "személyesen" kérem a segitséged ? Nos barátom ezt nem nevezhetem másnak csak bunkóságnak .
2015. jan. 28. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!