Mi a fene van a mikrofonommal?
Figyelt kérdés
Nemrégiben még működött a mikrofon semmi probléma viszont most mikor megpróbáltam valakivel beszélni egyszerüen nem hallott és mikor megnéztem a hang > felvétel résznél a mikrofonnál akkor ugrott meg a zöld csik (nem igazán értek hozzá bocsánat) amikor a partnerem megszólalt és engem teljesen kizárt néha hallott valami zúgást de ennyi ! Windows 7-em van Akyta AC-783 mikrofonos fülhalgatóm van ezenkivűl ha valami információra szükség van szoljatok ! A válaszokat elörre is köszönöm !2015. jan. 5. 19:55
1/29 anonim válasza:
Hívd fel a Skype Test Callt, és azzal teszted, és utána írd meg, mi történt!
2/29 A kérdező kommentje:
Csak halk zúgás hallatszódott és amikor elinditottam egy zenét csak kivéncsiságból akkor annak a hangját vette föl és én közben beszéltem de semmi nem hallatszódott abból amit mondtam .
2015. jan. 6. 14:12
3/29 anonim válasza:
Ja, hát akkor a windows hangbeállításaiban állítsd át az alapértelmezett felvevőerszközt és az alapértelmezett kommunikációs eszközt a mikrofonodra, és próbáld újra!
4/29 A kérdező kommentje:
Át van állitva de nem megy máskülömben nem irtam volna ki a kérdést emellett ha bedugom a mikrofont nem jelzi külön felvevő eszközként asthiiszem soha nem jelezte külön .
2015. jan. 6. 15:08
5/29 anonim válasza:
No, akkor szép sorban:
itt be van állítva az a mikrofonod, aminek szólni akéne alapértelmezettnek, mind hangeszköznek, mind kommunikációs eszköznek?
továbbá:
fekete nyíl lenyíló menü, itt is be van állítva pontosan az a felvevő, ami kell, és felmegy a jele a zöld nyílig?
Mert ha igen, nézz bele a narancssárga nyíllal jelzett részbe, ide:
és nézz szét ott is.
Ha minden oké, akkor újra test call.
6/29 A kérdező kommentje:
2015. jan. 6. 17:13
7/29 anonim válasza:
Elvileg újnak nem kell megjelennie, és elvileg jónak kell lennie így. A zöld mozog, ha beszélsz a hangbeállításoknál és a skype-beállításoknál is?
8/29 anonim válasza:
Azért húzom ilyen hosszúra, mert nem akarok arra tippelni, ami az eredeti sejtésem, hogy a windows és a skype közé ékelődik a Realtek saját szoftvere, amiben szintén be kéne állítani ezt, ezért inkább próbáld meg a Realtek high Definition Audio mikrofon helyett a High Definition Audio mikrofont, hátha az megkerüli ezt a szoftvert. Ezért kérdeztem most, hogy a skype-on ugrál-e a zöld.
9/29 A kérdező kommentje:
Amikor beszélek nem ugrál hanem akkor ugrál mikor a gép maga adja ki a hangot ! Például beszélgetek valakivel skypon és csak akkor ugrál mikor ő beszél mintha az ő mikrofonja lenne emellett skypon nem láttam hogy ugrált volna csak a gép beállitásoknál .
2015. jan. 6. 17:51
10/29 anonim válasza:
Akkor keresd meg ezt a programot: [link] és ott is állítsd be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!