Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a fene van a mikrofonommal?

Mi a fene van a mikrofonommal?

Figyelt kérdés
Nemrégiben még működött a mikrofon semmi probléma viszont most mikor megpróbáltam valakivel beszélni egyszerüen nem hallott és mikor megnéztem a hang > felvétel résznél a mikrofonnál akkor ugrott meg a zöld csik (nem igazán értek hozzá bocsánat) amikor a partnerem megszólalt és engem teljesen kizárt néha hallott valami zúgást de ennyi ! Windows 7-em van Akyta AC-783 mikrofonos fülhalgatóm van ezenkivűl ha valami információra szükség van szoljatok ! A válaszokat elörre is köszönöm !

2015. jan. 5. 19:55
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a programot viszont igy néz ki :

[link]

Emellett a a fülesem ilyen : [link]

Azaz lehet a mikrofonját tekergetni és lehetséges hogy ott lett valami a szálakkal ? Mivel a kebelére vigyázok azt egyszer téptem meg de utánna hibátlanul ment viszont gyakran beszélgetek és olyankor letekerem a mikrofont és máskor meg fel .

2015. jan. 6. 18:37
 12/29 anonim ***** válasza:
Ha a Windows beállításaiban ugrál, ha beszélsz hozzá, akkor azzal nincs gond. Sokkal nagyobb gond az, hogy nem észleli ez a program a mikrofonodat. A gép feléd eső részébe dugod, vagy hátulra? Ha előre, próbáld ki hátul, akkor meg fogja kérdezni, hogy mit dugtál bele. Könnyen elképzelhető, hogy az előlapin nem észleli a bedugást valamiért. Mondjuk rossz a házad előlapi kivezetése, vagy az alaplapi Realtek csatlakozók, vagy valami.
2015. jan. 6. 18:44
 13/29 anonim ***** válasza:
Ja, várj, mielőtt bármit csinálnál, azért írtam ezt, mert az "alapértelmezett eszköz kiválasztása" szürke, de lehet, hogy csak a Realteknél nem ismerik a szokásokat. Nyomd csak meg!
2015. jan. 6. 18:46
 14/29 anonim ***** válasza:
Aztán én lassan indulok, szóval a következőkben még szórakozhatsz a felvételi minőséggel is, az is szokott néha galibát okozni. Kitartás!
2015. jan. 6. 18:47
 15/29 A kérdező kommentje:
Sajnos laptopom van . Emellett sehol nem észleli az én hangomat csak azt amit a gép ad ki .
2015. jan. 6. 18:49
 16/29 anonim ***** válasza:
Ja, akkor teljesen más a leányzó fekvése, és lehetőségek tárháza nyílik meg. Valószínűleg van egy beépített mikrofonja a laptopodnak, amit mindenképpen használni akar, próbáld meg kihúzni a mikrofont, és csak a fülest bent hagyni, hogy akkor hall-e valamit a Test Call.
2015. jan. 6. 18:54
 17/29 A kérdező kommentje:
Akkor igen hall sőt most azt is használom a hivásoknál csak annak szörnyű a minősége főleg mivel a laptopom néha zúg aminek iszonyú hangja van . Ja és bocsánat hogy eddig nem szoltam azthittem beleirtam a kérdésbe de úgylátszik kiment a fejemből .
2015. jan. 6. 19:04
 18/29 anonim ***** válasza:
Semmi gond, csak akkor holnap találkozunk ismét, ezek szerint működik a mikrofon, csak nem az, aminek működnie kell. Ez mondjuk jól jött volna egy 12 órával ezelőtt :D
2015. jan. 7. 00:18
 19/29 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem hogy elindúl már nagyon zavar hogy már az 5-ik mikrofonom ment tönkre (az ezelöttieknél már a mikrofon ment tönkre) És még egyszer bocsánat jobban fogok figyelni legközelebb !
2015. jan. 7. 12:39
 20/29 A kérdező kommentje:
Tehát valaki tudnas segiteni ? Már nagyon zavar hogy ordibálnom kell hogy értsenek ...
2015. jan. 13. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!