Rom lecserélése?
Samsung galaxy ace 2 okostelefonomra nemrég rátelepítettem a legújabb cyanogenmod 11- et, de sajnos megbántam. Tele van hibákkal (leállnak az alkalmazások, nem enged videót elíndítani egy formátumban sem, youtube kidobál, és ami a legnagyobb gond, hogy nem csak a gyári kamera appal nem lehet fotózni, kamerázni, hanem egyik play áruházból letöltött appal sem! Egy fekete képernyőt mutatt, vagy egyszerűen csak leáll.
A lényeg az, hogy így nem lehet használni a telefont, és éppen ezért le akarom cserélni a cyanogenmodot, vagy gyári romot rakni rá. Ezt egyszerűen meg tudnám oldani (fokozottan értek hozzá), csak amikor elínditanám az odint, nem ismeri fel a telefonom. A fájlokat csatoltam, el is indítanám a műveletet, de ha egyszerűen nem írja ki a telefon IP- jét, akkor nem indul el SEMMI!
Próbáltam egy régebbi cyanogenmodot rátelepíteni (10.1), viszont az meg hibát jelez, és megszakítja a telepítést.
Segítsetek valamilyen módon, mert ez így nem mehet tovább!
Már azt is köszönöm, hogy végigolvastad, de még ha segítenél is, azt nagyon nagyon megköszönném!!!
Ábel
Szia. Próbáld meg ezt, ebben működik a kamera is, ráadásul JellyBean alapú.
[link] A telepítése egyszerű, gondolom CWM Recovery-t használsz. Ha valamit mégse tudsz, akkor írd le és segítek. Ha feltelepítetted a romot, utána ezt is fel kell telepítened, hogy legyen Play áruház és stb.
Esetleg még ittvan egy CM10.2
Illetve egy CM11.0
Mindegyikben jó a kamera.
Ha kell segítség, nyugodtan írj.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!!
Működött a Slimrom!!! És semmi bug, minden tökéleetesen működik! Köszönöm a segítséget!
És egyébként clockworkmodot használok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!