Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jack csatlakozó lecserélése-ho...

Jack csatlakozó lecserélése-hogyan kell bekötni? (képpel)

Figyelt kérdés

Nem tudom mit hová kell forrasztnom. Koszonom a segitseget

[link]

[link]

2014. máj. 6. 23:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét ágból a rézszinü vezeték a föld azt kell a csatlakozó végére forrasztani.Pirosat meg az egyik rövid csatira kéket meg a másikra.De szigetelést kicsit kapirgáld meg különben nem fog müködni
2014. máj. 7. 00:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A piros vezeték a jobb csatorna, a zöld pedig a bal, ezeket illik helyesen bekötni.

A zöld vezeték a középső forrfülre jön, a piros pedig a mellette lévőre. Az árnyékolást a szélső nagy forrfülre kell tenni.

2014. máj. 7. 00:18
 3/10 anonim válasza:
100%
Ha a kapirgálás nem megy mert pl elszakad, mivel nagyon vékony én meg égetni szoktam. Ön gyújtó egy pillanatra odateszed megfújod és kész is.
2014. máj. 7. 01:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Vagy pedig a régi bevált módszer, hogy egy kalmopyrinen megmelegíted pákával, és tökéletesen forrasztható lesz.
2014. máj. 7. 07:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Probaltam az altalatok elmondottak alapjan csatlakoztatni a vezetekeket, de meg sem nyikkan, igy nem forrasztottam oda. [link]

[link]

Valamit felreertettem?

2014. máj. 7. 09:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A bekötés jó, viszont a színes szigetelést nem szedted le a huzalvégekről, ezért nem működik. Azt előbb le kell nyúzni (blankolni) a huzalokról.
2014. máj. 7. 11:23
 7/10 A kérdező kommentje:

A fekete vezetekeket blankoltam, de a tobbin nincs gumiszigetelés, hanem maga a fémszál szines. Csak osszesodortam,(hogy konnyebb legyen a fülekbe befűzni) azert tunhet ugy. Tehat ez egy fülhallgato, ahol a ket hangszorohoz kulon vezetek fut. Az egyik fekete vezetekben vannak rezszalak, koztuk ilyen kis feher nylon szalakkal es piros szinu femszalak szinten feher szálakkal. A masik fekete vezetekben ugyanez,csak nem piros hanem kék. Mindkettőből kulonszedtem a réz színű szálakat, osszesodortam es a hosszu fūlbe fűztem. A keket es a pirosat pedig kulon-kulon a két kis fülbe. Le kellene égetni a bevonatot a szines szálakrol?

(elnezest, nő vagyok..:D)

2014. máj. 7. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, ez úgy nevezett Litze huzal. Minden egyes szálon (még a réz színűeken is!) vékony lakkszigetelés van. Ha van kalmopyrined, akkor azon melegítsd meg forrasztópákával, ha nincs, akkor öngyújtó lángja felett óvatosan égesd és kapargasd le. Tényleg óvatosan, egy másodperc is elég, maximum egy pillanatra izzon vörösen, de az sem baj, ha nem izzik fel. aztán jöhet az óvatos körömmel (órás vagy bonccsipesz is jó) kapargatás.
2014. máj. 7. 17:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegeket, a lakkreteg leegetese utan sikerult hibatlanul osszerakni. Mar csak azt sajnalom zsugorcsövet nem vettem. :D
2014. máj. 8. 11:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd legközelebb teszel rá :)
2014. máj. 8. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!