Nyertes1000 kérdése:
Kézi fleksz akkumulátor BAT609, BAT618 Li-on 18V 2.8Ah/50Wh ezt az interneten rendeltük, és kéne még egy belőle csak hogy teljesen megváltozott. Be másolnátok egy linket?
Figyelt kérdés
nagyon fontos lenne! hogy ezek legyenek az adatok előre is köszönöm!2014. nov. 14. 14:14
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy erre nem vagy képes:
2/4 A kérdező kommentje:
zoligyerek, több órán keresztül kerestük!!! (szerinted hol kerestük ??????????????) ezt a típust szinte lehetetlen megtalálni, kerestük mindenhol!, és ez lenne az utolsó esély
2014. nov. 15. 10:38
3/4 anonim válasza:
Határozottságod elbizonytalanított, ezért most kíváncsiságból megnyitottam pár találatot. Szinte röstelellem, hogy 1-2 perc alatt találtam néhány BAT618-at (raktáron is, mondjuk qrva drága...) Na mindegy, hajrá, biztosan lesz neked is előbb-utóbb.
4/4 A kérdező kommentje:
zoligyerek!! oda írtam hogy, "nagyon fontos lenne! hogy ezek legyenek az adatok előre is köszönöm!" ilyeneket én is találtam! de nekem ugyan ez kell ez a típus
2014. nov. 15. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!