Egy autóaksi fel tud robbanni?
Figyelt kérdés
Amolyan szünetmentes tápként használok egy nagyobb autóaksit a 12 V-os dolgaimhoz, na és ma hallottam először h elég fura zizegő hangot ad az aksi, néha elhallgat de aztán megint. ez mitől lehet?
Független attól h éppen rajta van-e a töltő ... és néha abba is marad, de aztán rákezd és fél óráig megint zizeg,
Lehet ebből baj?
2014. nov. 11. 20:36
1/3 anonim válasza:
FEl tud robbanni, a nagyapámnak felrobbant ugyanis, miközben töltötte. Most, hogy kidurrant, vagy tényleg robbant, azt már nem tudom, mindenesetre a kénsav az kénsav. Nagyon valószínű, hogy nem robban fel, de tud, és az arcod nem lesz többé a régi, a tested többi részéről nem is beszélve, mert amikor pánikszerűen megpróbálod lemosni, akkor fog még megégetni is. Én LE-TA-KA-RÍ-Tanám az asztalról nagyon sürgősen azt a fél liter kénsavat, függetlenül attól, hogy robban-e vagy nem.
2/3 A kérdező kommentje:
de szerencsére nem történt ilyen, nem ereszt, nem folyt ki stb, egyszerűen csak zizeg, vagy nemtom milyen szót használjak rá, tényleg olyan mintha bent kicsit fortyogna, de csak nagyon halkan. elvileg gondozásmentes, azaz teljesen zárt rendszerű, nincs kupakja meg semmi ilyesmi, ahol netán kifolyhatna, na persze ha felrobban vagy kilyukad, az más kérdés, csak pont ezért is kérdeztem, hogy elméletileg történhet-e ilyen vagy ne foglalkozzak vele, hadd zizegjen ...
2014. nov. 12. 06:38
3/3 anonim válasza:
Elméletileg történhet, ezért foglalkozz vele, főleg ha zizeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!