Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » 120literes villanybojler fel...

120literes villanybojler fel tud robbanni?

Figyelt kérdés
35éves a Hajdú 120literes villanybojler.Már régóta csöpög.Tényleg fel tud robbanni,vagy csak ijesztgetnek vele?
2010. febr. 25. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor robbanhat ha a fűtőszál tokja fűtés közben szétreped.
2010. febr. 25. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem robban, a tetején van egy "gyengített sáv"

ott szépen széjjel hasad és kifolyik a víz egy része, de ha szerencséd van nem az összes csak max 8-10 liter...

2010. febr. 26. 00:27
 3/8 anonim ***** válasza:
előző választ még kiegészítem, akkor folyik csak ki kevés víz ha van beépítve valamiylen biztonsági elzáró ami hirtelen nyomásesés esetén elzárja a bemenő vízcsövet, egyébként meg addig ömlik a víz belőle amíg vki el nem zárja a beömlőcsapot...
2010. febr. 26. 00:30
 4/8 A kérdező kommentje:
van rajt biztonsági szelep
2010. febr. 26. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
35 éves??? megért a cserére /kb40,000.-/ de mindenképp nézesd meg viz vagy villanyszerelővel. Lehet, hogy a tömitéseknél folyik de lehet hogy kilukadt. vizkőteleniteni is kellene, ki tudja mikor volt utoljára..../villanyszerelő/
2010. márc. 11. 11:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha hiszitek,ha nem nincs kilukadva a tartály,szerintem a tömítésnél folyt.Erős,egészséges a tartálya,sajnálom kidobni.Mire lehet használni?Ránézésre 2es lemezből készült.Talán kompresszor tartályt lehetne csinálni belőle.
2010. márc. 11. 14:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez úgy derült ki,hogy levágtam a külső szigetelést,burkolatot.Lekapartam a purhabot,és a tartály alja sárgarézzel "futatott"?
2010. márc. 11. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:
keresztben kettévágod, hegesztesz rá három lábat és bográcsként is kiváló....../nem vicc/
2010. márc. 12. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!