Fujistsu, Nikon vagy Canon?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 13:23
11/13 anonim válasza:
Egy ismerősöm olyat használ, igaz h. a kezelése egyszerű és lehet vele képet készíteni, de sztem ennyi. Ha csak erre vágsz akkor okés, de minőségileg ez a legalja a kompakt/ bridge kategóriának. Nem mondom h. rossz képet csinál, esetleg azt h. széthullik a kezedben, de ha összehasonlítod a jelenlegi/ régi versenytársaival akkor nem fogod szívesen a kezedbe venni... bemész a media marktba és jól körbetapogatod kipróbálgatod őket akkor majd tudni fogod miről beszélek... az eladót ne kérdezd h. melyiket ajánlja mert azt fogja amit el kell adnia mert túl sok van, vagy a legdrágábbat akarja majd rád sózni. Canon Powershot Sx szériában gondolkodtál? Ugyan nem emlékeszek a pontos árakra, biztos vmivel drágább mint a Fuji de jobb is... régebben a Fujinak is voltak nagyon komoly gépei, de mostanság inkább az alsó szegmenst célozta meg ami nem tett jót..
12/13 anonim válasza:
Nyilván ami drágább, legtöbb esetben jobb, de ebben az esetben létezik értékhatár a kérdezőnél. A Fuji nagyon is jó képeket készít, nekem volt a kezemben pár kompakt gépe. Ha pedig raksz rá egy UV szűrőt + polár szűrőt és rendesen beállítod manuálisan akkor egészen kitűnő képeket lehet vele készíteni, egyáltalán nem lesz vízfesték nagyobb ISO értékeknél sem.
13/13 anonim válasza:
vagy egy canon 300D. láttam kitobival 40ér már plusz egy külső vaku kijön 30ból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!