Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyibe kerulne egy teljes...

Mennyibe kerulne egy teljes hifirendszer beepitese autoba 4 hangszoro plusz 1 melylada illetve mi a jobb melylada vagy melynyomo hangszoro a kalaptarora? Olcsobban hangfalastul beszerelessel eggyutt mennyibe kerulhet? Mindenfele tanacsot megkoszonnek

Figyelt kérdés

2014. okt. 24. 23:14
1 2 3
 21/23 dirtboy ***** válasza:

ja értem,hát ha minden félek épen hifi barát autót akarsz akkor keress róluk olyan képet amin az ajtó meg van bontva,ott látod igazán hogy milyen alakú,méretű meg hogy egyáltalán hol van benne a hangszóró.

kereshetsz beépítő keretet is a kiszemelt autóhoz hogy van e,nem árt ha van.

2014. okt. 26. 19:50
 22/23 A kérdező kommentje:
Te milyen autot ajanlanal ???
2014. okt. 27. 16:50
 23/23 dirtboy ***** válasza:

nekem ez az autóhifizés csak hobbim,lényegében saját rendszerem építése közben kupálódtam,variáltam erősítőket,nyomókat sokat fórumozok,olvasok a témában,egy szó mint száz,hobbi.

tehát nem tudom hogy melyek a hifibarát autók mert nincs autóhifi műhelyem ahová minden féle autót hoznak szerelni hogy ismernék sok autót.

annyit tudok mondani hogy mindenképpen az első ajtóban lent kéne lennie a hangszóró helyének és hogy 16os,65mm mélységű hangszóró legalább férjen be.

autóformákból szerintem a ferdehátú fajták a legjobbak de végül is sedánból is megoldható megfelelő mennyiségű basszus hang az utastérben.

2014. okt. 27. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!