Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyibe kerulne egy teljes...

Mennyibe kerulne egy teljes hifirendszer beepitese autoba 4 hangszoro plusz 1 melylada illetve mi a jobb melylada vagy melynyomo hangszoro a kalaptarora? Olcsobban hangfalastul beszerelessel eggyutt mennyibe kerulhet? Mindenfele tanacsot megkoszonnek

Figyelt kérdés

2014. okt. 24. 23:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Illetve a melynyomo kabelezese es a hangfalak beszerelese mennyire bonyolult?

Illetve meg par kerdesem lenne h aktiv vagy passziv melylada illetve h mi a velemenyed a szubcsorol??

2014. okt. 26. 13:44
 12/23 A kérdező kommentje:

Ezek kozul melyik melylada jo? [link]

[link]

V [link]

2014. okt. 26. 14:19
 13/23 dirtboy ***** válasza:

a mélynyomó kábelezés pofon egyszerű hiszen azt csak be kötöd meg a ládán belüli kábelt is érdemes 4mm2-re cserélni,a mélyközép és a magas hangszóró kábelezése a nehezebb dolog mivel meg kell bontani az autó belsejét és az ajtó kárpitokat.

az ajtóba is kérdéses hogy milyen csatlakozó van hogy mennyire nehéz bejuttatni a kábelt az ajtóba.

tápkábelt vezesd a sofőr oldalon a küszöbnél,rca,és jobb oldali hangszóró kábelt meg vagy közepén vagy jobb oldali küszöbnél vidd.

a lényeg hogy azoktól távol kell vezeti ahol erős áram megy mert ott zajt tud össze szedni /vezeték körül mágneses tér van/ és generátor zaj lehet zene közben amit a hangszórókból fogsz vissza hallani.

a fent linkelt nyomóktól lényegesen jobbat tudsz venni.

ez pl kicsit alkudva [link]

vagy ez ha ez radion 12 és nem 10 akkor nagyon jó vétel.

vagy [link]

vagy erősítő nélkül olcsóbban [link]

2014. okt. 26. 16:54
 14/23 A kérdező kommentje:
A szubcsorol mi a velemeny ??
2014. okt. 26. 17:05
 15/23 dirtboy ***** válasza:
felejtős
2014. okt. 26. 17:09
 16/23 A kérdező kommentje:
Illetve memmyire nehez kicserelni ha ugyan akkorat akarok mint a gyari ?? Az mennyire maceras ???
2014. okt. 26. 18:52
 17/23 dirtboy ***** válasza:

az autó függő,lehet pofon egyszerű de lehet akár nagyon körülményes is.

mivel én nem tudom neked milyen ajtód van de még azt sem miféle autóról van szó így nem tudom mennyire is lehet körülményes.

2014. okt. 26. 19:02
 18/23 A kérdező kommentje:
Mitsuvishi colt v swift
2014. okt. 26. 19:17
 19/23 dirtboy ***** válasza:

hogy? colt vagy swift?

még a kocsi meg sincs?

2014. okt. 26. 19:30
 20/23 A kérdező kommentje:

Sajnalom ha csalodast okozok csk probalok celtudatosan elore tervezni gondoltam nem baj

Illetve ezekre amugy is kivancsi voltam h tisztaba legyek ezekkel

2014. okt. 26. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!