Melyik legyen? SAL vagy Ibiza Passzív hangfalat vegyek? Melyik a jobb?
Ilyen SALt hallottam már élőben és meg kell mondjam, meglepően szépen szólt, (már ahhoz képest, hogy ugye SAL meg minden, én is meglepődtem).
Ellenben ez a SAL nem igaz hangosításra való, kb akkora a hatásfoka, mint egy nagyobb szobai hangfalnak.
Ezzel mindenképpen számolj, hogy jó hatásfokot és igazán nagy hangerőt ettől ne várj, de kerti grillezgetéshez, lightos partikhoz még akár jó is lehet.
7-8 m2 ???? Te viccelsz?! :D Olyan kicsi szobába még polcsugárzóból is az aránylag kisebbeket szokták ajánlani. Én a helyedben valami Hi-Fi hangsugárzót vennék 16-20-as esetleg 25-ös mélyekkel, az már nem szól kicsit 8 m2-en, és szabadtéren is meg lehet hallani bőven. Nem biztos, hogy kertesháznál szabadtéri hangosítás kell, csak azért, mert az udvarról van szó...
Elég nagy mondjuk az az erősítő is, én nagyon vigyáznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!