Internetadó hogy működik?
Adatforgalom, szóval le és feltöltés is. De ez nettó baromság. Megvettem steamen pl a Wolfenstein: The New order-t. Fizettem érte 10.000Ft-ot, végigjátszottam, letöröltem, ugye ha bármikor kell, egy kattintás, és jön le. Ha bevezetik az adót, ez majd 7000Ft-ba kerülne. Vagy ott az ingyenes Tf2. 15GB, és fizessek egy 2200Ft adót. De még van pár cím. Ott a BF3 az originen, az sem kis méretű. Nem azért fizetek a játékért, hogy utána minden letöltésénél ezreket fizessek az államnak.
Aztán mi van, ha a youtube videót esetleg nem 240p-ben akarom "élvezni" hanem fullHD-ban?
Nem hinném, hogy bárki komolyan gondolta volna ebben a formában, viszont egy rendkívül jó kis csontocska, amit rágcsálni lehet. Addig sem az USA-ból kitiltott fideszesekről, és a Déli áramlat gázvezetékről beszélnek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!