Már működik az internetadó? (Kicsit meglepődtem a torrent oldalon. )
Figyelt kérdés
Éjfél előtt nemsokkal töltöttem egy filmet akkor még nem volt kint most rámentem egy másik filmre és ott van az adó oszlop és minden film mellett hogy hány ft be kerül.Most ez valami vicc?Mert rákerestem cikkekre erről a neten és feltételes módban beszéltek erről nem arról hogy már működik is a dolog.2014. okt. 22. 01:18
1/15 anonim válasza:
ez melyik torrentoldal? avagy, kik akarnak átvágni téged? :D :O :P csak mert én rengeteget töltök, de ilyennel még sosem találkoztam. utoljára pár órája volt bekapcsolva a torrentkliensem, minden flottul ment.
2/15 anonim válasza:
Az nCore ezzel "demonstrál" az internetadó ellen, egyelőre még poén szinten megy a dolog. Reméljük nem is lesz komoly.
3/15 A kérdező kommentje:
Az nCore oldalon láttam.Remélem vicc is marad bár nem szeretem az ilyen vicceket mert hiszékeny vagyok és elgondolkodtam töltsek ne töltsek? :)
2014. okt. 22. 01:30
4/15 anonim válasza:
Ebből még sok - sok dos lesz a kormányzati szervereken...
5/15 anonim válasza:
Egy ilyen rámozdulás eléri a célját!
Volt egy interjó ami úgyszint ellenzi tehát a tervezetet is eltörlik!
6/15 anonim válasza:
Nem működik még, ezzel csak tiltakoznak az adó ellen.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor jó töltögetést mindenkinek. :)
2014. okt. 22. 20:13
8/15 anonim válasza:
Szerintem nem is fog működni.Valószínűleg parasztvakítás
9/15 anonim válasza:
Nagyon jól működik az internetadó! Tökéletesen! A lényeg:elterelni másról a figyelmet. Míg ezen rágódsz, addig suttyomban majd meghoznak valami sokkal rosszabbat, ezt meg a nagy tiltakozás ellenére mégsem vezetik be és még ők lesznek a jók. (Sajnos) így működik a kormány(mindegyik).
10/15 anonim válasza:
Kellett nektek megszavazni 3x. Nem látjátok, hogy évrőlévre rosszabb? Persze akinek esze van, az már nem él az országban,és nem aggódik levegőadó, internetadó, áramadó miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!