Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Már működik az internetadó?...

Már működik az internetadó? (Kicsit meglepődtem a torrent oldalon. )

Figyelt kérdés
Éjfél előtt nemsokkal töltöttem egy filmet akkor még nem volt kint most rámentem egy másik filmre és ott van az adó oszlop és minden film mellett hogy hány ft be kerül.Most ez valami vicc?Mert rákerestem cikkekre erről a neten és feltételes módban beszéltek erről nem arról hogy már működik is a dolog.
2014. okt. 22. 01:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

tegnap 23:14

Milyen igazad van ez figyelemelterelés. Mindig a dolgok mögé kellene nézni. Ha úgy vesszük az internet nem a legfontosabb dolgok a világon bár kétségtelenül napi része az életnek és sok örömet okoz pl a film töltögetés. De vannak itt más dolgok is. Most jól ráharapott mindenki a témára idős, fiatal aki meg ezt kitalálta gondolom tudta előre hogy ez lesz.Mit találnak ki a jővő héten vagy azután. Én nem szavaztam meg a az említett politikusokat. nem akarok ítélkezni semmi felett de én úgy vagyok vele ha valaki nem látja meg hogy egy bizonyos ember csak nagyot mond és szónokol akkor...de hát reménykedtek mert hogy régen jók voltak. (állítólag)

2014. okt. 23. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Sok piszkos kis titkuk van a politikusoknak, amit megpróbálnak elfedni
2014. okt. 23. 19:08
 13/15 anonim válasza:

Azt is odaírhatná az ncore, hogy mennyibe kerülne a film, ha tisztességesen megvennéd, és nem ellopnád az oldalukról. Vagy fáj nekik, hogy nem csak ők keresnek rajta?

Bírom, mikor köztörvényes bűnözők tiltakoznak más bűnözők ellen.

2014. okt. 25. 14:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg értelmetlen, hogy miért akarja a kormány megadóztatni azt ami jórészt illegális. Mert hogy a torrentezés az.Gondolom hogy te sosem loptál a netről semmit ez azt jelenti hogy jó/jómódú ember vagy. A kormány nevében olyan dolgokat megcsinálnak hogy ihaj. Akkor ne hogy már havi egyszer ne tölthessek le egy filmet. Azok a legnagyobb bűnözők akik ott laptopoznak meg reszelik a körmüket Bp. legdíszesebb épületében.De téged is megnéznélek kedves válaszadó, mert a hozzászólásod egy makulátlan ember képét festi. Az pedig igen ritka manapság.
2014. okt. 26. 17:48
 15/15 anonim válasza:

Természetesen senki nem makulátlan.

De aki tudja magáról, hogy tolvaj, akárhogy számol is el a saját lelkiismeretével, legalább húzódjon meg a sarokban, és ne mutogasson a nyilvánosság előtt mások bűneire olyan ügyben, amiben ő maga is legalább annyira sáros.

2014. okt. 27. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!