Már működik az internetadó? (Kicsit meglepődtem a torrent oldalon. )
tegnap 23:14
Milyen igazad van ez figyelemelterelés. Mindig a dolgok mögé kellene nézni. Ha úgy vesszük az internet nem a legfontosabb dolgok a világon bár kétségtelenül napi része az életnek és sok örömet okoz pl a film töltögetés. De vannak itt más dolgok is. Most jól ráharapott mindenki a témára idős, fiatal aki meg ezt kitalálta gondolom tudta előre hogy ez lesz.Mit találnak ki a jővő héten vagy azután. Én nem szavaztam meg a az említett politikusokat. nem akarok ítélkezni semmi felett de én úgy vagyok vele ha valaki nem látja meg hogy egy bizonyos ember csak nagyot mond és szónokol akkor...de hát reménykedtek mert hogy régen jók voltak. (állítólag)
Azt is odaírhatná az ncore, hogy mennyibe kerülne a film, ha tisztességesen megvennéd, és nem ellopnád az oldalukról. Vagy fáj nekik, hogy nem csak ők keresnek rajta?
Bírom, mikor köztörvényes bűnözők tiltakoznak más bűnözők ellen.
Természetesen senki nem makulátlan.
De aki tudja magáról, hogy tolvaj, akárhogy számol is el a saját lelkiismeretével, legalább húzódjon meg a sarokban, és ne mutogasson a nyilvánosság előtt mások bűneire olyan ügyben, amiben ő maga is legalább annyira sáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!