Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tabletnek milyen táskát lehet...

Tabletnek milyen táskát lehet venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy ASUS Transformer Book TF100 tabletem (notebook tablet hibrid)

ez egy 10,1 colos kis gép, de nincs hozzá táskám,

szeretnék egyet hozzá, hogy magammal vihessem, mert hónom alatt cipelni szerintem nem túl biztonságos.

Arra vagyok kíváncsi, hogy ti milyen táskát vennétek egy ekkora gépnek?

Minél olcsóbb annál jobb alapon vennék ugyan táskát, de van egy pár kritérium:

-legyen füle/vállpántja, mert van egy szövettokom, de ezt ismét nem igen vinném a hónom alatt...

-ne legyen csili-vili mintás meg miegymás,

gondolom érthető, elvégre nem mindenkinek olyan az ízlése, hogy egy piros sárgacsillagos, kék nyuszis meg zöld szivecskés táskát vigyen magával.

-ez nem olyan fontos, de ha a töltőnek lenne egy kis zseb az nem volna rossz,

Továbbá:

találtam pár táskát, de nem tudom eldönteni, hogy ha 11 colos a táska akkor nagyon lötyögne benne a gép? vagy nem anyira? egy minimális ide-oda huplizástól mondjuk nem megy tönkre (gondoom) de ha kilómétereket kell csúsznia talán mégse lenne olyan jó,

ha bárkinek van ötlete, tapasztalata, esetleg tanácsa(milye márka nem jó, vagy van neki is táskája és tudja hogy melyik a jó) akkor azt örömmel fogadnám :)

2014. okt. 4. 17:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!