Mi lehet a baja a tabletnek?
Nem tudom. Tölt egyáltalán? Mert ha nem, akkor a töltő is lehet hibás. Ez viszont fura, mert ha nem nyúltak bele fizikálisan a tabletbe, akkor pont most romlott volna el az akku, mikor visszakapod, kamugyanús a szerviz részéről természetesen. Azt sem tartom valószínűnek, hogy tönkretették a töltőt, szóval...
megér még egy kört a dolog. DPS myAudio meg hasonló nyalánkságok azok sajnos ilyenek, megveszed, ár/érték arányban még drágának is lehet mondani(!), majd megy a szervizbe járkálás, s ez még csak a kezdet, DPS jellemzően 3 hét-1,5 hónap alatt javít! Én azt tudom neked javasolni, hogyha adottságaidból adódóan tudsz megfelelően nagy jelenetet rendezni, s visszakövetelni a termék árát, akkor tedd meg! S gyűjts még mellé, egy legalább wayteq vagy prestigio tabletre. Még a kínai tabletek is megbízhatóbbak ebben az árkategóriában, mint amiben a DPS 7 mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!