Lark FreeMe 70.6 tabletnek mi lehet a baja? Software vagy Hardware?
7 colos tablet. A következő hibajelenséget produkálja: Kb fél óra-1 óra használat után a gép hátulja felmelegszik majd egy villanással a kijelzőn lefagy az egész rendszer és csak a bekapcsológomb hosszan nyomva tartásával lehet újraindítani.
Antutu Benchmark-al teszteltük külön a processzor, a videókártya (2D-3D gyorsítás, ill. az SD kártya a belső memória elérését de közben nem fagyott le.
Már többször újraszoftvereztük, de a hiba továbbra is fennáll. Az USB kábel csatlakoztatásakor is lefagy. Szervízbe is volt, és a probléma ugyanúgy fennáll, csak új software került rá valószínűleg, lehet hardware baja van?
A gép adatai:
Model: A13 Mid
Brand: softwinners
CPU hardware: Sun 5i
CPU model : Armv7 (VFPv3, Neon)
800x444 kijelző felbontás
Arm MALI400 MP GPU
Amikor a Wifit bekapcsolom, akkor elég hamar lefagy a gép. Játék közben is, csak úgy lassabban. Azt nem értem akkor videókari tesztelés közben mért nem fagyott le?
Az usb használatakor is lefagy.
Ha töltőre rakom, nem fagy le.
Mikor lefagy a gép, akkor a kijelzője csíkos lesz és elfehéredik. Néha mintha recsegne a gép.
Pedig újra is lett pasztázva.
Az biztos hogy ilyenkor felmelegszik.
Garanciális javításkor is említettük ezt a problémát, de szemmel láthatóan nem kezdtek vele semmit.
A gép hátlapján nincs szellőzés, nem tudja leadni a hőt sehová, ez lehet a gond?
Vagy wifi hiba lehet? Ugyanilyen gépet láttunk neten, és a belsejében máshogy volt elhelyezve az aksi meg a wifi, lehet elrontottak valamit, sztem hardveresen meg sem nézték utólag?
leszedtem a hátlapját, egy idő után úgy is felmelegedett és csíkos lett a kép, ugrált
és mindezt wifi használat közben
tehát nem segítene rajta a szellőzős hátlap sem, és ilyenkor jobban felmelegedik, de zárlatot nem látunk rajta, nem tudom mi lehet a gond, eddig mindenkinek más gondja volt a hasonlótáblagépén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!