Autós mély ládát lehet használni a szobába is?
Ezt a kérdést azért írtam ki,mert láttam olcsón egy elég (számomra) durva,alacsony árú autós mély ládát adatai:
- Aktív láda beépített erősítővel
-Teljesítmény: 100 / 200 W - Zenei / maximális teljesítmény
- Frekvencia: 50Hz - 200Hz.
-Láda mérete:235 x 485mm
-Hangszóró átmérő: 200 mm
Beszereléshez szükséges kábel szett a termékek között.
Mit kell tennem ahhoz hogy bent is szóljon? csak mert itt van 12 ezerért a ''20 centis 100/200 W''-os autós mély láda,egyébként meg ahogy néztem egy benti 20 centis 100w-al 30 ezer. Kérlek titeket írjatok!(értelmeset)
Szerintem sza r lesz a végeredmény mivel a láda autó légteréhez van készítve nem pedig szobához.
Az aktív nyomók amúgy is gagyi erősítőket rejtenek.
Egyébként nem tudom miért a wattokat számolgatod,abból nem derül ki sem a hangjának a minősége sem a hangjának az ereje.
a végteljesítménynél sincs a megadott terhelhetőség párhuzamos kapcsolatban a valós teljesítménnyel.
a végteljesítmény ugye a hangerő lesz ami az erősítőjén,nyomó felépítésén és a ládáján is nagyban múlik.
mivel aktív cucc így fix ládád és erősítőd van.
ebben az esetben a végleges hangerő nagyságáról az érzékenységi adatból lehet következtetni.
az utolsó mondatodat nem értem,hogy biztos nem véletlenül 20cm-es.
a 20cm egyáltalán nem sok, autókban is ritkán látni ilyen kis méretet leginkább 25-30cm-es nyomók a beváltak és elterjedtek de vannak akik 38asokkal hangoskodnak.
szobai hangfalak pedig nagyobbak szoktak lenni mivel nagyobb teret kell bezenélniük.
ettől függetlenül persze tökéletesen elég lehet egy 20cm-es nyomó is csak ne autó légtérbe tervezett legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!